Protein Pancake je že pri pripravljena mešanica za hitro in enostavno pripravo beljakovinskih palačink. Ker mešanica za palačinke temelji na visokokakovostnih virih beljakovin in ima nizko vsebnost maščob, ne boste nikoli več jedli običajnih palačink.

Hiter in enostaven  način za pripravo beljakovinskih palačink.

- Visoka vsebnost sirotkinih beljakovin, kazeina in jajčnega beljaka

- Brez aspartama

Maximalium Protein Pancake boste imeli vedno pri  roki sveže palačinke.

Palačinke obogatite z gozdnimi sadeži ali kakšnim sadjem po vaši izbiri, oreščki ali sirupom in si tako privoščite obrok obogaten z ogljikovimi hidrati, ki bodo pospešili regeneracijo po napornem treningu.

 Protein Pancake zaužijemo tako, da 2 merici=50 g  mešanice dodamo v shaer ali blender in zmešamo s 100 ml vode ali posnetega mleka ter mešamo dokler ne dobimo homogene zmesi. Pečemo v segreti ponvi do zlato rjave barve. Zaužijte 1-2 obroka na dan ( 50-100 g). Izdelek hranite dobro zaprt pri temperaturi od 5-30 C, zaščiten pred neposrednim vplivom toplote, vlage in svetlobe. Pripravek porabite v 6 mesecih od datuma odprtja.

Sastav

Specifikacije

Ovseni kosmiči v prahu, koncentrat sirotkinih beljakovin(WPC 80%), jajčni beljak v prahu, praškasta mešanica na osnovi sirotkinih beljakovin rafiniranega palmovega olja- Palmat 26/10( sirotkine  beljakovine, rafinirano palmovo olje, stabilizator E451, sredstvo proti staranju E551, antioksidant E306) ojačevalec okusa-glicin, kalcijev kazeinat( mleko), aroma vanilije, emulgator-natrijeva karboksimetil celuloza, vzhajalno sredstvo-  natrijev hidrogenkarbonat, sladila; sukraloza natrijev ciklamat, acesulfam K, natrijev saharin, izomalt, stabilizator: natrijev glukonat, vanilija v prahu(0,01 %).

 Informacije o alergenih: Izdelano v obratu, ki uporablja mleko, sojo, jajca in oreščke.

 

Nutritivne informacije:

v 100g:

V porciji (50g):

% PDU*

Energijska vrednost

415 kcal

208 kcal

3,8 %

Maščobe

-od tega nasičene     maščobne kisline

6,8 g

2,4 g

3,4 g

1,2 g

0,5 %

0,8 %

Ogljikovi hidrati

-od tega sladkorji

31 g

7,5 g

15,5 g

3,7 g

0,2 %

0,2 %

Beljakovine

52 g

26 g

54 %

So

0,2 g

0,1 g

1,6 %

* PDU = proporočeni dnevni vnos na podlogi povprečnega vnosa od 8400 kJ / 2000 kcal na dan
** = proporočeni dnevni vnos ni bil določen

 

 

 

Vtisi strank

Želim oceniti ta izdelek Da ocenite ta izdelek, Klikni tukaj.

Način uporabe

Protein Pancake zaužijemo tako, da 2 merici=50 g  mešanice dodamo v shaer ali blender in zmešamo s 100 ml vode ali posnetega mleka ter mešamo dokler ne dobimo homogene zmesi.

Pečemo v segreti ponvi do zlato rjave barve.

Zaužijte 1-2 obroka na dan ( 50-100 g). Izdelek hranite dobro zaprt pri temperaturi od 5-30 C, zaščiten pred neposrednim vplivom toplote, vlage in svetlobe. Pripravek porabite v 6 mesecih od datuma odprtja.

 

 

Slični proizvodi

PROTEINI (BELJAKOVINE)

Beljakovine sirotke ali whey se pridobiva iz sirotke med proizvodnjo sira. Sirotka (vodni del mleka, ki izvira iz sira) se kasneje v kompleksnem postopku predela v končni praškasti obliki.

 

Proces končne predelave se imenuje membranska filtracija, ki vključuje fine membrane z zelo majhnimi porami, skozi katere se potiska sirotka. Večje delce zadrži, medtem ko tekočina in manjši molekuli nadaljujejo pot. Bolj fine so pore membrane, večji del snovi ostane zadržan. Koncentracija beljakovin sirotke se lahko izvede na dva nivoja čistosti, zato ločimo whey protein koncentrat in whey protein izolat. Večina proizvajalcev beljakovin proizvaja koncentrat sirotkinih beljakovin, grobo verzijo s večjimi porami membrane. Koncentrat vsebuje veliko večino soli in mineralov, pa tudi laktoze, ki je naravno prisotna v sirotki. Po drugi strani se izolat večinoma proizvaja v manjših količinah, ker se pri njem izvede boljša filtracija in se tako laktoza odstrani. Izolat zato vsebuje nekoliko več beljakovin, kar ga naredi odličen za ljudi z intoleranco za laktozo. Negativne strani izolata so, da ima spremljajoč rahel grenak okus, slabo se raztopi in ima precej višjo ceno.

Če primerjamo ta dva tipa beljakovin, lahko sklepamo, da je koncentrat sirotkinih beljakovin, razen naravno prisotne laktoze, precej bolj ugodna oblika sirotkinih beljakovin. Če potrošnik šejka nima intolerance za laktozo, bo koncentrat beljakovin odličen dodatek. Obe vrsti vsebujeta vseh 9 esencialnih aminokislin in veljata za celovite beljakovine.

Biološka vrednost beljakovin

Biološka vrednost je najpogostejši merilec za določanje kakovosti beljakovin. Če je njegova vrednost 100, to pomeni, da je 100% tega beljakovina absorbirano v organizmu brez izgub. Spodaj je pregled nekaterih najpomembnejših živil in njihova povprečna biološka vrednost beljakovin, ki jih vsebujejo.

Uz ovo su kupovali

Besplatna dostava!
D-Riboza Novo! -0%

D-Riboza

100 g
28.15
Besplatna dostava!
Beta Alanin Novo! -0%

Beta Alanin

Manj vnetij in daljši trening

100 g (50 doza)
18.5
Besplatna dostava!
ERITRITOL -44%

ERITRITOL

500 g
12.96 7.3
Besplatna dostava!
BCAA 2:1:1 Novo! -0%

BCAA 2:1:1

400 g (66 doza)
23.64
Protein Pancake vanila
Protein Pancake vanila
Cijena: 23.42
Lager:
Na voljo