Gainer Mass prehransko dopolnilo - komu je namenjeno, čemu je namenjeno in kako se uporablja

 

Ste oseba, ki težje pridobiva na teži in mišični masi. Ali želite povečati svojo težo? Če je odgovor na prejšnji dve vprašanji "DA", imamo rešitev za vas. V tem besedilu smo razložili, kako lahko s pomočjo prehranskega dopolnila Gainer Mass pridobivate na teži.

Pogosto se zastavlja vprašanje, zakaj jemati dodatek za povečanje mišične / telesne mase, če je to mogoče z vnosom večjih količin ogljikovih hidratov in maščob z redno prehrano. Zdaj vam bomo razložili, zakaj je Gainer Mass prava stvar za vas.

Kaj je Gainer Mass

Gainer Mass je beljakovinski prah, torej mešanica beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob. Ta pripravek vsebuje tudi beljakovine, aminokislinski kompleks, kreatinski kompleks, rastlinski kompleks in vitaminski kompleks.

Vse te sestavine uporabniku zagotavljajo večji vnos kalorij. Običajno vsebujejo 2: 1 ali 3: 1 ogljikove hidrate in beljakovine. Večina kalorij prihaja iz ogljikovih hidratov, ki so običajno mešanica maltodekstrina in dekstroze.

Razlika med Gainer Mass in  beljakovinami sirotke

Komu je namenjena Gainer Mass?

Za VAS je, če želite povečati svojo težo, sleng, da se zredite, okrepite svoje telo in se počutite močnejše.

Pridobivanje teže za nekoga je postopek, ki zahteva resno pozornost. Zakaj se to dogaja? Vzrok je predvsem genetska nagnjenost, ki je taka, da preprečuje pridobivanje kilogramov torej upočasnjuje napredek. Takšno znanje je za marsikoga razlog, da se odpovejo cilju.

Vendar je bilo že večkrat dokazano, da je genetika zmagovita. Res je, da zahteva trdno voljo, čas in vztrajnost. Če resnično želite lahko zagotovo premagate slabo genetiko. Poskusiti se morate prepričati sami. Seveda morate upoštevati pravila in navodila strokovnjakov.

Z izpolnitvijo tega cilja boste pridobili samozavest, ki se bo odražala na vašem razpoloženju, v službi boste bolj gibčni in aktivni in vaš poslovni uspeh vas bo bolje postavil v družbo in okolje. Z eno besedo vaše življenje se bo spremenilo na bolje.

 

Kako deluje Gainer Mass

Ker ste odločeni povečati svojo težo vam bomo preprosto razložili bistvo celotne zgodbe. Bistvo je v regulaciji kalorij torej razmerju med vnešenimi in porabljenimi  kalorijami čez dan. Če želite pridobiti težo morate čez dan zaužiti več kalorij, kot ste jih porabili.

Kot smo že omenili  je ta pripravek  prehransko dopolnilo(dodatek) in ne nadomestek obroka ter vam bo pomagal enostavno in hitro pridobivati ​​na teži. To ni pripravek, ki bo v telesu povzročil nekatere posebne procese po katerih se boste zredili in kasneje boste morda imeli neželene učinke vendar boste z njim povečali vnos kalorij čez dan.

S svojo prehrano lahko vnesete tudi dovolj kalorij v organizem ampak pri tem gre za večji vnos hrane v enem dnevu priprava šejka je veliko lažja in je bolj praktično, ker ga samo spijete pri tem prihranite veliko časa in denarja.

Navajamo  en primer: v kolikor tekom dana porabite  3000 cal  morate z regulirano prehrano vnesti  najmanj enako število kalorij, če pa vzamete gainer kot dodatek in z enim šejkom  boste vnesli v organizem 400-500 cal torej tisti dan boste imeli presežek kalorij to pomeni, da imate skupno 3000 cal kar je dovolj za pridobivanje na masi.

V kolikor čez dan vnesete  2000 cal in še  z  gainerjem vnesete  500 cal  a porabite 3000 cal ste še vedno v kalorijskem deficitu in ne boste pridobivali na masi. To pomeni, da morate poskrbeti  za uravnavanje kalorij. Upoštevati je treba, da morate poleg prehranjevalnega načrta z zadostnim vnosom kalorij in zadostnim vnosom makrohranil (beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob) redno trenirati tudi z vadbo.

 

Kako uporabljati Gainer Mass

Kot smo že omenili, je Gainer Mass v prahu in je zelo enostaven za pripravo. V paketu dobite zajemalko 50 g  za en šejk morate dodati 2 zajemalki ali 100 g praška in vliti 400 ml vode ali mleka. Potrebno ga je zmešati toliko časa, da se čist raztopi v vodi in takrat lahko spijemo.

Ta šejk je poleg praktičnosti tudi zelo okusen in večinoma z okusom čokolade.

Najbolje je piti po treningu ali najkasneje pol ure po treningu. V dneh, ko nimate treninga lahko  popoldan spijete  šejk. Pomembno je omeniti, da pijete le en napitek na dan.

Kje kupiti Gainer Mass

Danes na trgu dodatkov in prehranskih dopolnil obstaja veliko proizvajalcev, vključno z različnimi lastnosti Gainer Mass pripravki.Nižja kakovost beljakovinskih komponent, ki so vključene v sestavo, zmanjšanje odstotka beljakovin, kot tudi množično zmanjšanje gainerjev na samo najcenejše ogljikovih hidratov (sladkorjev), je povzročilo propad zaupanja v to kategorijo izdelkov kot zelo učinkovite in zdrave priprave za pridobivanje teže.

Vendar, priporočamo naš izdelek Gainer Mass Maximalium, ki vsebuje zadostno količino kakovostnih sestavin za izpolnjevanje vašega cilja, ki je povečanje mase.Na voljo sta dve varianti: Gainer Mass Plus in Gainer Mass Standard.